Evenement aanmelden

De DSFW organiseert ieder jaar een boordevol programma om duurzame mode ontwikkelingen aan het grote publiek te tonen. Dit programma komt mede tot stand door talloze organisaties en individuele initiatieven die tijdens deze week in hun regio's een evenement organiseren.

Meld je event nu aan! Ook dit jaar kan jij een event in jouw organiseren welke wij promoten via onze (digitale) kanalen. Jij bent onderdeel van onze community en helpt hiermee duurzame mode zichtbaar en aantrekkelijk te maken. Of je nu een swapparty, (repair) workshop, modeshow, styling sessie, begeleide shoppingroute etc organiseert, we helpen je graag om dit onder de aandacht te brengen.

* Deelname vereist een eenmalige inschrijfvergoeding van 20 euro. Deze wordt na de bevestiging van de aanmelding van het event gefactureerd.

Voor deze vergoeding ontvang je:
- Plaatsing van het event op de website dsfw.nl
- Vermelding op onze social media
- Een digitale toolkit om de deelname aan de DSFW te kunnen aankondigen

Wanneer u een geprinte versie van de campagneposter wilt ontvangen, neem dan graag contact op met info@dsfw.nl. De kosten hiervoor zijn 5 EURO plus verzendkosten.

** Zodra u het event heeft aangemeld willen we vragen om een visual aan te leveren. Deze kan worden verstuurd aan info@dsfw.nl onder vermelding van uw event naam.

We hebben uw verzoek in goede orde ontvangen,
we reageren binnen 2 werkdagen
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.