Duurzaamheid?
Praat erover!

Met de DSFW toolkit:
Verander je modeperspectief met de
Dutch Sustainable Fashion Week ?

Van 9 t/m 13 oktober 2024 vindt de DSFW plaats. Deze editie staat volledig in het teken van het thema: #30keerdragen. De boodschap is simpel: Je kunt je garderobe ‘vernieuwen’ zonder toe te geven aan de verleiding van snel wisselende trends en collecties.In plaats daarvan investeer je in kleding die naadloos bij jouw stijl past en kwalitatief goed gemaakt is.

Deze campagne draait om het benadrukken van de veelzijdigheid van kwalitatieve kledingstukken. Door juist hierin te investeren, kun je niet alleen je persoonlijke stijl versterken, maar ook bijdragen aan een meer duurzame mode-industrie. 

Bij de zelfstandige modezaken krijg je persoonlijke begeleiding om de trends toe te passen op jouw eigen stijl en persoonlijkheid. Hier wordt niet alleen gekeken naar wat 'in' is, maar vooral naar wat bij jou past en jouw persoonlijkheid versterkt. Laten we samen een statement maken voorduurzaamheid en creativiteit in de mode. Doe met ons mee en help ons om de boodschap van #30keerdragen te verspreiden! Met één hoogwaardig kledingstuk kun je talloze unieke outfits creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Concreet houdt jullie deelname in:
1.    Kies een (basis)item uit de FW24 collectie.
2.    Creëer met een stylist/ influencer 30 outfits, waarin dit item de basis is.
3.    Maak(video)/content.
4.    Verspreid dit tijdens de DSFW via jullie en onze kanalen, onder de noemer #30keerdragen.
5.    Eventueel te ondersteunen door instore POS materiaal. 

We zullen hierin samenwerken met stylisten en influencers om deze boodschap kracht bij te zetten.

De contentcreatie voor dit project zal plaatsvinden in de maanden augustus enseptember, in aanloop naar de DSFW van 9 t/m 13 oktober. Voor meer informatie over hoe je kunt deelnemen aan dit project, neem graag contact met ons op. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in de mode-industrie. info@dsfw.nl

In combinatie met #30wearschallenge

Love your clothes, Love (y)our planet.

Doe mee aan de 11de editie van de DSFW, en zorg dat jouw klanten beter duurzamere keuzes kunnen maken!

Bekijk de video voor een sneak preview

No items found.