Duurzaamheid?
Praat erover!

Met de DSFW toolkit:
       Weet jij wat je draagt?

Wist je dat ruim 80% van de consumenten aangeeft interesse te hebben in het kopen van duurzamere mode? Uit onderzoek blijkt dat stijl en kwaliteit bovenaan staan en als dat ook duurzamer kan, men bereid is die keuze te maken én een meerprijs te betalen.

In jouw winkel groeit het aanbod van meer verantwoorde mode. Steeds meer merken zetten zich in voor duurzamere productieketens en als retailer koop je wellicht ook steeds bewuster in. De klant wil daar graag over geïnformeerd worden. De uitgelezen kans om meerwaarde te bieden en je klant te inspireren. Maar de medewerker voelt zich vaak niet geroepen of zeker genoeg om het verkoopgesprek over duurzaamheid aan te gaan.

In samenwerking met brancheorganisaties INretail en Modint, en DETEX Opleidingen brengen we dit jaar daarom een speciale DSFW toolkit uit, waarmee je jouw medewerkers de juiste tools en informatie biedt. De toolkit ‘weet jij wat je draagt?’ bevat verschillende winkeltools, spelvormen en trainingsmateriaal om het gesprek met de klant op gang te brengen.

In combinatie met #30wearschallenge

Love your clothes, Love (y)our planet.

Doe mee aan de jubileum editie van de DSFW, en zorg dat jouw klanten beter duurzamere keuzes kunnen maken!

Bekijk de video voor een sneak preview

No items found.