Rebeltie

Rebeltie: eigenzinnige slow fashion stropdassen

“Ons verhaal is simpel: stropdassen kunnen veel innovatiever en meer catchy!  Daarom hebben we stropdassen opnieuw uitgevonden. Bijzondere vormen, eerlijke materialen, handgemaakt in Nederland!”

Acties

Gratis Rebeltie voor fashion publishers, bloggers en vloggers

Publiceer je zakelijk en/of privé over duurzame mode(accessoires) of hippe dingen? En wil je een leuke primeur? Dan laten wij je graag kennis maken met Rebeltie. Stuur een kort bericht aan info@rebeltie.com en we nemen snel contact met je op!

shopping bags kunt maken. Zo geef je je oude lakens een nieuw leven! Blog wordt in die week gepubliceerd.

De DSFW 5 FAQ’s

In onze keten werken we alleen met partners die duurzaam doen, dat wil zeggen dat ze kleine en soms ook grote duurzame stappen zetten. “Duurzaam ben je niet, duurzaam doe je”, is onze opvatting. We zijn 100% transparant over onze partners,  je vindt ze op www.rebeltie.com/partners.

Stappen die Rebeltie zelf zet: we laten onze stropdassen vanaf heden alleen nog maar in Nederland maken, met vermelding van de productielocatie. Als start-up vinden we het belangrijk en leuk om te experimenteren met niet-conventionele materialen voor stropdassen, die echter wel duurzaam zijn. Onze nieuwe, 2e collectie die najaar 2020 uitkomt, wordt gemaakt uit Tencel.

Als experiment hebben we onze introductiecollectie zowel  in Nederland als in China laten maken om de overeenkomsten en verschillen te tonen. Vakmanschap is de overeenkomst, de afkomst het verschil. Aangezien wij zonder tussenschakels werken, kunnen wij unieke en hoogkwalitatieve design stropdassen bieden voor een faire en scherpe prijs. Met het geringe prijsverschil tussen onze Dutch en Smart China collectie willen wij jou ook laten zien dat lokale kwaliteitsproductie in Nederland concurrerend kan zijn. Jij maakt uiteindelijk de keuze!

We zijn 100% transparant over onze productiepartners,  je vindt ze op www.rebeltie.com/partners. Je kunt ze zelf benaderen en bezoeken om te kijken hoe ze werken.

Rebeltie probeert een bijdrage te leveren:

  • 100% transparantie over onze partners
  • Geen tussenschakels
  • Ambachtswerk door vakmensen met aan afstand tot de arbeidsmarkt
  • Herbruikbare kartonnen verpakking
  • Bezorging via de brievenbus
  • Eerlijk over gebruikte materialen.

Check voor alle ins & outs www.rebeltie.com/responsible.

Een kreukje in je stropdas? Met een stoomstrijkijzer maak je jouw stropdas eenvoudig strijkvrij. Een korte instructie vind je op www.rebeltie.com/service.

Een vlek(je) verwijderen? Niet wassen! Wat dan wel? Gewoon met wat lauwwarm water op een uiteraard schoon doekje. Doe wat milde zeep op het doekje en dep rustig op de vlek.

Rebeltie: eigenzinnige slow fashion stropdassen “Ons verhaal is simpel: stropdassen kunnen veel innovatiever en meer catchy!  Daarom hebben we stropdassen opnieuw uitgevonden. Bijzondere vormen, eerlijke materialen, handgemaakt in Nederland!” Acties Gratis Rebeltie voor fashion publishers, bloggers en vloggers Publiceer je zakelijk en/of privé over duurzame mode(accessoires) of hippe dingen? En wil je een leuke primeur?…