More than Hip

Wie gaat voor een groenere en schonere planeet, kiest ook voor duurzame modeaccessoires. MoreThanHip biedt een breed assortiment tassen, portefeuilles, portemonnees, toilettassen en etuis die zijn gemaakt van gerecyclede en natuurlijke materialen. Zoals hergebruikt vrachtwagenzeil, ge-upcyclede cementzakken en plantaardig gelooid eco-leer. 

www.morethanhip.nl

MoreThanHip wil goed zijn voor mens én milieu. Daarom zijn al onze tassen en accessoires eerlijk geproduceerd en vaak ook fair trade geproduceerd. Wij werken nauw samen met onze producenten overal ter wereld om jou duurzame accessoires te bezorgen waar iedereen bij van wordt: de maker, de planeet en jij!

Wie gaat voor een groenere en schonere planeet, kiest ook voor duurzame modeaccessoires. MoreThanHip biedt een breed assortiment tassen, portefeuilles, portemonnees, toilettassen en etuis die zijn gemaakt van gerecyclede en natuurlijke materialen. Zoals hergebruikt vrachtwagenzeil, ge-upcyclede cementzakken en plantaardig gelooid eco-leer.  www.morethanhip.nl MoreThanHip wil goed zijn voor mens én milieu. Daarom zijn al onze tassen…