Kleer

Heb jij ook altijd een inloop kleding kast gewild? Dan is dit je kans! Bij KLEER van schoonzussen Nina en Kim Poldner kun je vintage en tweedehands (merk) kleding kopen, lenen en ruilen.

Acties

Houd onze Instagram pagina’s in de gaten voor acties!

@kleer.official  

@kimpoldner  

@poldnernina  

De DSFW 5 FAQ’s

Ieder jaar worden er 80 miljard nieuwe kledingstukken geproduceerd terwijl er al zoveel mooie kleding ongebruikt in kasten hangt. Wij bieden je een plek om je ongedragen (merk)kleding te ruilen, en/of om een tweedehands of vintage item te kopen of te lenen. Onze ambitie is om de leukste inloopkast van Leidsche Rijn te worden!

Bij ons zijn kun je alleen maar duurzame keuzes maken, want alles wat je bij ons kunt kopen, lenen of ruilen is preloved! Kom dus snel langs en laat je verrassen door onze mooie collectie dames kleding. 

Veel kleding wordt onder slechte arbeidsomstandigheden geproduceerd en om die reden kopen wij (de oprichters van KLEER) al jaren geen nieuwe kleding meer of lenen zelfs alleen nog maar kleding. KLEER is een startende onderneming en maakt nu nog geen winst: je zou dus kunnen zeggen dat onze eigen arbeidsomstandigheden slecht zijn want we kunnen onszelf op dit moment nog geen loon uitbetalen 😉 De tijd en energie die we in KLEER steken doen we echter met veel liefde en we hopen natuurlijk dat we ons over een tijdje fulltime aan KLEER kunnen wijden! 

De meest duurzame keuze is om de kleding die in je kast hangt zoveel mogelijk te dragen. Natuurlijk begrijpen we het als je uitgekeken bent op kledingstukken of niet meer weet hoe je het beste kunt combineren. Dat is het voordeel van KLEER: bij ons kun je iets lenen wat je normaal misschien nooit zou dragen en terugbrengen als het niet bevalt. Bij ons vind je met name vintage en merk kleding gemaakt van kwalitatief mooie materialen die altijd al een leven achter de rug hebben, maar prachtig genoeg zijn om nog een keer te shinen! 

Investeer in kwalitatief goede kledingstukken met een tijdloos ontwerp die jaren meegaan en leen of ruil de rest van je garderobe voor voldoende afwisseling. Was kwetsbare materialen altijd met de hand, met bij voorkeur een eco wasmiddel. Gooi ze nooit in de droger, maar hang ze te drogen aan de waslijn. Berg je kleding op via de Marie Kondo methode zodat ze niet (te veel) kreuken en laat ze nooit rondslingeren. Met deze simpele tips heb je jarenlang plezier van je kleding! 

Locaties

KLEER is een pop-up in de Metaal Kathedraal t/m 31/12/2020

https://www.metaalkathedraal.nl/nieuws/pop-up-store-kleer/

Heb jij ook altijd een inloop kleding kast gewild? Dan is dit je kans! Bij KLEER van schoonzussen Nina en Kim Poldner kun je vintage en tweedehands (merk) kleding kopen, lenen en ruilen. Acties Houd onze Instagram pagina’s in de gaten voor acties! @kleer.official   @kimpoldner   @poldnernina   De DSFW 5 FAQ's 1. Benieuwd…