Workshop: van ongedragen kledingstuk naar Favoriet

Akkerroos 37, Zeewolde, Nederland

Hoeveel ongedragen kledingstukken heb jij in je kast hangen? Kledingstukken waar je ooit heel blij de winkel mee uit liep, maar nog met het prijskaartje en al in je kast hangt. Of die je met veel plezier hebt gedragen, maar op één of andere manier nu in de kast blijft hangen. Je weet niet goed waarom. Maar weggooien, dat kun je maar niet over je hart verhalen. Daarvoor is het item je te dierbaar.

Zou je niet graag willen weten wat maakt dat je het niet (meer) draagt? 

Als je weet waarom, kun je het kledingstuk ook zó aanpassen, dat je er wél (weer) enthousiast van wordt en dat je het weer gaat dragen. 

 In de workshop: VAN ONGEDRAGEN KLEDINGSTUK NAAR FAVORIET, inspireer ik je graag op welke manier je ervoor zorgt dat je het kledingstuk weer met plezier gaat dragen. Vaak is er maar een kleine aanpassing nodig om een ongedragen kledingstuk te re-stylen. 

Daarvoor beginnen bij de basis: jouw lichaamsfiguur. Of dat nu in de loop der jaren verandert is of niet. Je krijgt inzicht in wat er nú bij je lichaamslijnen past. Wat je wél en niet moet doen. Wat jou het allermooiste staat. Zodat je na afloop zegt: “Oh, nu snap ik wat er niet klopt aan dat kledingstuk en waarom ik het niet draag”.  En niet alleen bij het kledingstuk wat je hebt mee genomen. Maar ook waarom die andere items in je kast blijven hangen.

Dat kan hem zitten in het model, maar kan ook aan de stijl liggen of aan de combinatiemogelijkheden van het kledingstuk. Ook dat komt aan bod, als het van toepassing is. Je krijgt praktische aanwijzingen hoe je het zo aan past, dat je het weer met veel plezier gaat dragen.

 

Wil jij ook op die manier besparen en een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de fashion industrie! Meld je dan nu aan.

Voor meer informatie en het aanmeldformulier klik hier.

Locatie: Zeewolde 

 

Features
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Datum & Tijd
Startdatum:
05/10/2022
Einddatum:
05/10/2022
Starttijd:
09:30
Eindtijd:
12:00