Workshop ‘Geef je kleding een tweede kans’

Muggeplein 9, 7411 NW Deventer, Nederland
Wanneer?

Zaterdag 8 oktober van 13.00 tot 16.00 uur in de Fermerie op het Muggeplein in Deventer. Meld je onderaan deze pagina aan! Er zijn een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij.

Wat neem je mee?

Trek je beste outfit aan en stop drie miskopen in je tas (kleding die je niet draagt maar niet weg kan doen). Neem ook jouw aanmeldbevestiging mee.

Authentiek

Kleding is een taal die we allemaal spreken. Een groot deel van de eerste indruk die mensen over jou hebben is gebaseerd op jouw uiterlijk en kleding. Dan kan je maar beter laten zien wie je wilt zijn. Maar wat is je authentieke verlangen?

Miskopen

Een garderobe vol en toch draag je niet alles uit je kast. We spreken dan over toppers en miskopen. Je kocht de kleding omdat je het mooi, leuk of bijzonder vond. Of misschien kocht je het op een emotioneel moment. Wegdoen kan je niet maar het dragen ervan blijft uit. Hoe komt dat eigenlijk?

Zeggingskracht van kleding

Als je kleding zou ontleden dan bestaat deze uit de volgende elementen; Contrast, kleur, vorm, stof en accessoires. Ieder element heeft zijn eigen zeggingskracht. Er hoeft dus maar 1 element tussen te zitten waardoor een kledingstuk een ongedragen kledingstuk blijft. Pas als je begrijpt waarom, kies je voor kleding die iets toevoegt aan jouw innerlijk en uiterlijk verlangen.

Door wie wordt de workshop verzorgd?

“Dat ben ik, Tonny. Ik kom uit Nijmegen en ben 52 jaar. Kledingontwerpster voor de vrouw die kiest voor een uniek kledingstuk op maat en hergebruik uit eigen kast. Ik ben een creatief mens, speels, hou van dansen, koken, yoga, vuur maken, espresso en donkere chocola. Ik ga uit van het principe, hoe dichter je bij jezelf komt hoe meer je weet wat je wilt uitstralen.”

Features
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Datum & Tijd
Startdatum:
08/10/2022
Einddatum:
08/10/2022
Starttijd:
13:00
Eindtijd:
16:00