ECOPOLITAN Jurk is te lezen als een Magazine!

Het ECOPOLITAN magazine is een wrap met een mix aan Mode & Mens verhalen. Een dot aan informatie & inspiratie om mode anders te consumeren en te produceren met respect voor mens, dier en planeet aarde. Vanuit de de Sustainable Development doelen van de VN is dat doel SDG12 en SDG 13.

* Voor de consument is het ECOPOLITAN te lezen als een sustainable fashion magazine. Het lef hebben om mode anders te consumeren, kiezen voor kwaliteits kleren, een lange relatie aan te gaan met kleren, kleren weer als uiting van zelfexpressie, de jurk dragen van je oma of van je lief of DIY maak zelf een kledingstuk. Het hebben van een grote kledingkast door kleding te lenen bij Kledingbibliotheek of te swappen.

* Voor Bestuurders & strategen is het magazine te lezen als een toekomstvisie. Vanuit Duurzame Dinsdag koffer voorspelt Greenwich dat consumenten in de toekomst vaker kleding zullen lenen. Welke impact heeft dit op de winkelstraten in grote steden? Hoe panden een andere bestemming te geven. Ofwel voer voor een dialoog over de bestendigheid , functie van stadscentra.

Elk magazine heeft een eigen ECOPOLITAN Jurk, die te lezen zijn als een magzine door een QR code en op het achterpand zijn alle pagina’s geprint. Materiaal Bio Cotton. Stofprint door House for U.

 De jurken zijn te zien in de Etalage bij ‘Experience Centre’ – Dutch Sustainable Fashion Week van 6 t/m 9 oktober 2022, van 12 tot 14 uur. ECOPOLITAN jurken #2 & #3 vertegenwoordigen 61 sustainable mode partners.

Gratis te lezen via deze link https://issuu.com/ecopolitan 

 

 

 

Features
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Datum & Tijd
Startdatum:
06/10/2022
Einddatum:
12/10/2022
Related Listings