Extinction Rebellion lanceert NOPULENCE, het label van niks ***besloten***

Kleine-Gartmanplantsoen, 1017 RX Amsterdam, Nederland
Met het klimaat is het niet best gesteld en het water staat de mensheid onderhand aan de lippen. De kledingindustrie is helaas een grote vervuiler en is daarnaast doortrokken van uitbuiting van mens, dier en natuur. Dat kan zo niet langer! Activisten van klimaatbeweging Extinction Rebellion lanceren op zaterdag 26 september daarom een ‘label van niks’: Nopulence.
Met Nopulence laat Extinction Rebellion haar visie op het concept kleding zien. We hebben hier genoeg. Laten we waarderen wat we hebben. Koop niks, maak het zelf, repareer en rebelleer! Maak een actieoutfit en ga de straat op om actie te voeren voor het klimaat. Nopulence is Haute Couture voor activisten.
 
Een groep van activist-ontwerpers werkte 5 maanden aan deze ‘collectie van niks’, bestaande uit 20 outfits. Het label is egovrij, niet commercieel en de kleren zijn niet te koop, maar zijn beschikbaar voor actievoerders.
 
Naast 20 outfits bestaat Nopulence uit workshops naaien, repareren en blockprinten. Zie hiervoor het programma op de DSFW of op www.deBalie.nl. De Balie maakt onze workshops mogelijk!
 
Lancering
De lancering is vanwege de coronabeperkingen BESLOTEN. Aanwezig zijn? stuur een mail naar stofenas@hotmail.com. 
Praktisch
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Datum & Tijd
Startdatum:
26/09/2020
Einddatum:
26/09/2020
Starttijd:
13:00
End Time:
15:00